Energetikai tanúsítvány ára attól függ, milyen épületről van szó, értelemszerűen ha egy 600 m2-es épületre kérünk ajánlatot drágább lesz, mint egy 50 m2-es panellakás tanúsítása. A következő táblázatban láthatóak a vállalási áraink:

Energetikai tanúsítvány ára

Családi házTársasházi lakás
0-50 m2 közöttnem kell !Bruttó 15.000,- Ft.
51-120 m2 közöttBruttó 17.000,- Ft.Bruttó 15.000,- Ft.
121-200 m2 közöttBruttó 22.000,- Ft.Egyedi ajánlat.

Energetikai tanúsítvány ára – de mit tartalmaznak ezek az árak?

Gyakorlatilag mindent ami a tanúsítvány készítésével kapcsolatos költségként felmerülhet. Ilyenek példáúl:

  • kiszállási díj: tartalmazza !
  • felmérés díja: tartalmazza !
  • nyomtatás díja: tartalmazza !
  • postázás díja: tartalmazza, ha szükséges !

Hogyan tudom megrendelni?

A legegyszerűbben akár hétvégén vagy esti órákban is a következő űrlap kitöltésével. De persze fel is hívhatsz a 06-30/222-0962-es telefoszámon vagy írhtasz nekünk a madarasgergo@gmail.com e-mail címre.

    Nézzük pontosan mely településeken vállalunk felmérést: Működési területünk legfőképp Székesfehérvár és 50 km-es környezete, főbb települések: Várpalota, Polgárdi, Szabadbattyán, Úrhida, Nádasladány, Csór, Iszkaszentgyörgy, Fehérvárcsurgó, Zámoly, Pátka, Lovasberény, Pázmánd, Pákozd, Velence, Gárdony, Seregélyes, Szabadegyháza, Mór, valamint az összes kisebb település a körzetben.

    50 m2 alatti családi házra energetikai tanúsítvány nem kell! – mivel sokan kérdeztétek a táblázatban miértírtam, hogy nem kell energetikai tanúsítvány, ezért gonoldtam megosztom veletek, hogy a vonatkozó jogszabály szerint az 50 m2-nél kisebb hasznos területű önálló (más épület nincs hozzáépítve) ingatlanra nem kell energetikai tanúsítványt készíteni. Sőt a Budapest és Pest Megyei Mérnöki Kamarának (ő ellenőrzi a tanúsítványokat) konkrétan bírásgolási szabályzata van, melyben megtalálható, hogy bírsággal súlytható a tanúsító aki elkészíti. Belinkelem nektek a bírásolási szabályzatot – erre tudtok ügyvédnél hivatkozni: https://www.bpmk.hu/images/BPMK%20B%C3%ADrs%C3%A1gol%C3%A1si%20szab%C3%A1lyzat%202017-1.pdf És perzse a jogszabályt iss megkerestem, ebből inkább idézek: 176/2008. (VI. 30.) Korm. rendelet az épületek energetikai jellemzőinek tanúsításáról, A rendelet hatálya nem terjed ki: a) az önálló, más épülethez nem csatlakozó, 50 m2-nél kisebb hasznos alapterületű épületre.

    Ha éppen nem érsz el minket, keresd nyugodtan helyi tanúsító partnerünket.